Over ons

Wat onderscheidt jullie van andere makelaars?
We hebben een breed netwerk. Dat betekent dat we voor huurders of kopers binnen afzienbare tijd een gunstig geprijsd droomhuis weten te vinden. En als verkoper of verhuurder kunnen wij binnen no-time geschikte huurders of kopers aan u voorstellen uit ons bestand.

Ons brede netwerk bestaat uit vastgoedprofessionals die u op ieder moment kunnen helpen bij uw wensen. Zo werken wij nauw samen met aannemers, advocaten, financiers, notarissen, verzekeraars, verhuizers en taxateurs. Daarnaast hebben wij zelf veel juridische kennis in huis en weten wij -en de professionals met wie wij samenwerken – al uw vragen te beantwoorden en in te spelen op uw wensen.

Onze klanten prijzen ons om onze no-nonsense aanpak en eerlijkheid (en onze aversie voor een 9 tot 5 mentaliteit) Waar onze dienstverlening op neerkomt is dat we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. En dat is wel zo verhelderend.

Wat kost het om jullie in te schakelen?
Dat ligt eraan wat wij voor u mogen doen. Als u een woning huurt via ons, betaalt u ons 1 maand huur. Als u een huis verkoopt rekenen wij 1.5% van de verkoopprijs aan bemiddelingskosten. Als u geïnteresseerd bent in een van onze andere dienstverleningen, zoals het regelen van verzekeringen, uitvoeren van taxaties, het verhuren van meubels, etc., dan maken wij graag voor u een op maat gemaakte offerte.

Wanneer zijn jullie te bereiken?
Bijna altijd. Onze openingstijden zijn van maandag van 12.00 tot 18 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18 uur. Ook op zaterdag kunt u contact met ons opnemen: wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 15 uur.